Steven De Doncker: uw professionele tuinman

Parel van een tuin

Optimaal genieten van een mooie tuin? Onberispelijk gemaaid gras en perfect snoeiwerk, het hele jaar door? Dan hebt u vakkundig onderhoud nodig: dat is een klus voor Steven De Doncker. Deze tuinspecialist wiedt uw onkruid en bezorgt u een glad gazon en strakke hagen. Ook uw oprit of terras legt hij zoals alleen een vakman dat kan – al acht jaar.

 

Duurzaam onderhoud

Geen idee wanneer u best uw struik snoeit? Of hebt u te weinig tijd? Haal dan Steven De Doncker erbij. Hij doet veel meer dan uw onkruid wieden of hagen scheren. Want degelijk tuinonderhoud vergt vakkennis. Hoe zwaar ook de taak, Steven weet altijd raad. Dus waarom uw planten laten overwoekeren door onkruid? Kleine of grote tuin, Steven zorgt dat uw favoriete plek een streling voor het oog blijft.

 

Keigoede klinkers

Bent u de modder en plassen beu? En droomt u van een oprit in betonklinkers of natuursteen? Of een fraai terras om vrienden uit te nodigen voor een heerlijke barbecue? Steek dan uw licht op bij Steven De Doncker. Hij legt uw gedroomde verharding in een handomdraai. En waakt erover dat uw ontwerp perfect past bij de stijl van uw woning. Reken op een vlekkeloze oplevering.

 

Een prachtige tuin, piekfijn onderhouden? Schakel Steven De Doncker in.

Vraag uw vrijblijvende, gratis offerte.

 

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review